× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
Autostal Duindistel Optiek Vanneste Hooglede Izegem http://www.daviddesign.be

16-06-2019

Forfait Ypres Rally voor Bjorn Renier

Forfait Ypres Rally voor Bjorn Renier

Voor Bjorn en Brian Renier is de Rally van Wervik niet gelopen zoals voorzien. Al in de tweede proef ging de piloot uit Wervik zwaar van de baan met de Skoda Fabia R5.

We namen gisteren echt geen risico, de proeven lagen er bijzonder glad bij en met het oog op Ieper wouden we ook vooral kilometers maken met de Skoda. Op de tweede proef ging het echter op een onverklaarbare reden fout… Na het voetbalveld in Kruiseke is reden we richting onverhard en tijdens het remmen begon de wagen plots te slippen… Ik probeerde nog tegen te sturen, maar we raakten in de gracht met de gekende gevolgen,” aldus Bjorn net zoals Brian gelukkig zonder verwondingen uit de Skoda kroop. “Vandaag ben ik wel wat stram en mentaal is het natuurlijk ook een serieuze klap, want na deze klap moet ik ook forfait geven voor Ieper…

Het was voor Bjorn voorzien om samen met copiloot Filip Collez in de Renties Ypres Rally aan de start te komen met de Skoda Fabia R5. “Vooral voor Filip vind ik het jammer, hij keek heel erg uit naar Ieper. Ik wil dan ook graag Filip helpen om nog aan de start te komen, of als copiloot of misschien met zijn eigen Corsa als piloot,” besluit Bjorn.

Autostal Duindistel
Optiek Vanneste Hooglede Izegem
http://www.daviddesign.be

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen