× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
MLV banden velgen Poperinge zwembaden en wellness ALV saneren van tanks http://www.daviddesign.be Verzekeringen Delaere

08-06-2019

Stefaan Prinzie voegt Ypres Historic Rally toe aan zijn programma

Stefaan Prinzie voegt Ypres Historic Rally toe aan zijn programma

Met de inschrijving van Stefaan Prinzie en Sharon Vermeulen krijgt de SAS Pils Ypres Classic Rally er een serieuze kandidaat bij voor de eindzege. Deze wedstrijd stond oorspronkelijk niet op het programma van het STESHA team.

"Ik had eerst echt geen zin om Ieper te rijden, al dat gedoe voor amper één dag koers. Maar ik heb deze week eens het reglement bekeken en zag wel mogelijkheden," lacht Stefaan. "In onze laatste 3 wedstrijden waren we steeds de snelste in H4 en nu in Ieper de youngtimers in de FIA wedstrijd moeten rijden kunnen we misschien voor een 4 op 4 gaan."

Een zege in Ieper zou natuurlijk mooi staan op het palmares van het duo uit Houthulst. "We gaan er alvast alles aan doen om op dat podium te staan zaterdagavond," bevestigt copilote Sharon Vermeulen. "Dirk Deveux zal waarschijnlijk onze voornaamste concurrent worden, in 2016 werden we vierde net na de Escort van Deveux. Wij hebben nu wel het voordeel dat we goed in het ritme zitten en de wagen door en door kennen."

Volgend weekend neemt Stefaan samen met Chris Vandamme nog deel aan de Rally van Wervik. "Ik ben al jaren een goede vriend van Chris en we gaan net zoals vorig jaar smen Wervik rijden in zijn M3. We gaan in Wervik niet kijken naar de tijden, ik wil vooral Chris klaar maken voor zijn deelname in Ieper. Het is de bedoeling dat we afwisselend gaan rijden, want Chris zal in Ieper ook zelf het stuur nemen van de krachtige BMW M3."

MLV banden velgen Poperinge
zwembaden en wellness
ALV saneren van tanks

http://www.daviddesign.be
Verzekeringen Delaere

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen