× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
ALV saneren van tanks zwembaden en wellness http://www.daviddesign.be c est bene

05-06-2019

Wedstrijdverslag - ORC Rally - Jelle Segers

Wedstrijdverslag - ORC Rally - Jelle Segers

Wedstrijdverslag Jelle Segers - Sonny Lapeire - Orc Rally 2019

De Orc Canal Rally was de 3de wedstrijd van het seizoen voor Jelle en het was ook de 3de keer dat hij hier aan de start verscheen. Het was een bloedhete editie, zowel mens als machine zouden zwaar op de proef gesteld worden.

We hadden ons voorgenomen om de wedstrijd aan te vatten op Hankook banden en na de eerste ronde bracht ons dit een 15de plaats op in het algemeen klassement. We besloten verder te gaan op diezelfde banden en merkwaardig genoeg zakten we gestaag weg in het klassement. We begrepen eigenlijk niet zo goed waarom. Jelle reed zoals gewoonlijk met een kleine marge, maar onze tijden waren net iets minder dan in de eerste ronde. Na 6 proeven stonden we dus 20ste.

Tijdens de service werden de vertrouwde Michelins boven gehaald en één proef later wisten we het al. Een seconde per kilometer sneller en een wagen die veel betrouwbaarder was. Het vertrouwen was terug en de goede tijden bleven komen. Het was een leuke koers in en rond Oostrozebeke, met een 15de plaats algemeen als eindresultaat.

Het deed deugd om deze wedstrijd tot een goed einde te brengen, aangezien de vorige edities niet veel geluk brachten. De volgende wedstrijd op het programma is de TBR rallysprint, waar Jelle, traditiegetrouw de start neemt met zijn vouw Stefanie Vercaignie, meteen ook een thuismatch voor het duo. Geïnteresseerden kunnen alles volgen op onze facebookpagina JSRallysport." Aldus Sonny Lapeire

ALV saneren van tanks
zwembaden en wellness

http://www.daviddesign.be
c est bene

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen