× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
zwembaden en wellness Yprauto MLV banden velgen Poperinge http://www.daviddesign.be

05-06-2019

Wedstrijdverslag - ORC Rally - Lieven Vinckier

Wedstrijdverslag - ORC Rally - Lieven Vinckier

Afgelopen weekend debuteerde Lieven Vinckier met de Belgian Limoncello Mini Cooper als rallypiloot, naast hem zat de ervaren Danny De Busschere.

"Tijdens de eerste boucle was het vooral de bedoeling om de wagen beter te leren kennen. De Mini Cooper gedroeg zich zeer wendbaar en ondanks een annulatie van de derde proef en een uitstapje in een aardappelveld nestelden we ons op een 82ste plaats in het algemeen klassement.

Vanaf de 2de ronde werd er iets agressiever gereden en werd het tempo opgedreven. De goede verstandhouding tussen Lieven en ik werd bevestigd en we klommen verder op in het klassement. Na afloop van de 2de ronde konden we beslag leggen op een 78ste plaats in het algemeen klassement.

Lieven vond zijn draai in de wagen en duwde het gaspedaal nog dieper in. Er werd een stevig tempo op na gehouden en we konden de 3de ronde afsluiten op een 65ste plaats in het algemeen klassement. Lieven wou in de laatste boucle van 3 proeven nog wat plaatsen goedmaken maar opeens kwam de pechduivel opduiken. Een hele wedstrijd lang bleek de Mini zeer betrouwbaar te zijn maar een breuk in de krukas gooide roet in het eten. Toch hebben we genoten van onze wedstrijd en kunnen we terugblikken op een goede samenwerking en enkele mooie resultaten. De volgende wedstrijd op het programma zal de TBR Rallysprint worden." Aldus Danny 

Dank aan de sponsors Belgian Limoncello, Kroketco, Kippenhandel Heindryckx en het volledige serviceteam van KB Racing.

zwembaden en wellness
Yprauto
MLV banden velgen Poperinge

http://www.daviddesign.be

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen