× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
Yprauto zwembaden en wellness http://www.daviddesign.be MLV banden velgen Poperinge

05-06-2019

Wedstrijdverslag - ORC Rally - Stijn Blanchard

Wedstrijdverslag - ORC Rally - Stijn Blanchard

Na een 1ste plaats in klasse 2c tijdens de Rallysprint van Moorslede en een 2de plaats tijdends de Monteberg rally, kon Stijn Blanchard met het nodige vertrouwen afzakken naar Oostrozebeke.

"Voor deze wedstrijd kon ik rekenen op Gregory Baron om de nota's op zich te nemen, meteen een vuurdoop voor hem want hij had nog nooit in een rallywagen gezeten. Tijdens de eerste proeven was het wat aftasten met een nieuwe co.piloot in het rechterzitje, maar alles verliep naar wens en er werden goede tijden neergezet. De Citroën Saxo draaide opnieuw als een Zwitsers uurwerk maar toen we richting servicepark reden vooraleer we de laatste ronde konden afwerken, werd er een probleem vastgesteld met de remschijven. Ik voelde een tik tijdens het remmen en bleek dat de remschijven vooraan gebarsten waren. Gelukkig kon ik rekenen op Luc Diet om mij uit de nood te helpen en Mica Autosport om in een korte tijdspanne deze remschijven te vervangen. 

We hadden een voorsprong van een 40 tal seconden opgebouwd in onze klasse en we konden onze wedstrijd rustig afwerken tijdens de laatste 3 proeven van de dag. Het was opnieuw een zeer leuke dag en ik ben blij dat ik deel kan uitmaken van het Mica Autosport team, het is een heel leuke bende waar je altijd op kan rekenen. Dank aan mijn sponsors en mijn gelegenheids co. Gregory voor de uitstekende nota's. We sluiten deze schitterende dag af met een overwinning in klasse 2c en een 51ste plaats in het algemeen klassement. Deze thuisoverwinning draag ik op aan heel het team die achter ons staat." Aldus Stijn Blanchard

#OneTeamOneGoal 

Yprauto
zwembaden en wellness

http://www.daviddesign.be
MLV banden velgen Poperinge

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen