× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
Yprauto zwembaden en wellness http://www.daviddesign.be MLV banden velgen Poperinge

04-06-2019

Wedstrijdverslag - ORC Rally - Lorenzo Vandenheede

Wedstrijdverslag - ORC Rally - Lorenzo Vandenheede

Voor Lorenzo Vandenheede werd de Orc rally aanzien als een thuiswedstrijd, aangezien de eigenaar van de E36 Shop afkomstig is uit Tielt, en was hij gebrand op een goede prestatie.

"Ik kijk terug op een zeer geslaagde wedstrijd. Vanaf de eerste proef had ik een goed gevoel in de wagen en naarmate de wedstrijd vorderde werd dat gevoel alleen maar beter, dat liet zich vertalen in de tijden die werden gereden. Er werden constant tijden gereden rond de 20ste en 25ste plaats in het algemeen klassement en dat resulteerde na afloop van deze wedstrijd in een mooie 20ste plaats in het algemeen klassement, het beste resultaat uit mijn rallycarrière. Er werd een goed en strak tempo gereden en ik heb meer en meer het gevoel dat ik één wordt met de wagen.

Robin Victor zat voor de eerste maal in het rechterzitje van een rallywagen en ik moet toegeven, hij heeft dat meer dan voortreffelijk gedaan. Er werden geen fouten gemaakt in zijn debuutwedstrijd en van zenuwen was er al helemaal geen spoor.

Volgend jaar zullen we Robin Victor nog meer aan het werk zien want hij is op dit moment een Bmw 323ti aan het opbouwen om zelf rally mee te gaan rijden. In samenwerking met de E36 shop proberen we hem dan ook in goede banen te leiden om deze wagen wedstrijdklaar te maken. 

De volgende wedstrijd op het programma zal de GTC rally worden. het is de bedoeling om zo hoog mogelijk te eindigen in de RACB M-cup en zoveel mogelijk punten mee te sprokkelen naar Tielt. Jean-Marie De Bels zal terug de nota's op zich nemen voor deze wedstrijd." Aldus Lorenzo

Yprauto
zwembaden en wellness

http://www.daviddesign.be
MLV banden velgen Poperinge

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen