× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
zwembaden en wellness Yprauto http://www.daviddesign.be MLV banden velgen Poperinge

04-06-2019

Wedstrijdverslag - ORC Rally - Comtex Rallysport

Wedstrijdverslag - ORC Rally - Comtex Rallysport

Onder een snikhete zomerdag stonden afgelopen zondag Jo Muylle en Pieter Gouwy aan de start van de ORC Rally in de Comtex Ford Fiesta R2. Voordat we konden starten aan de eerste proef werden we onderweg tegengehouden voor een politiecontrole en kwamen we 1 minuut te laat aan bij de start van deze proef. Gevolg, 10 seconden straftijd, ondanks dit oponthoud werden Jo en Pieter niet uit hun concentratie gehaald maar waren ze enigzins geprikkeld door het voorval. Het duo zette een goede tijd neer en ook op de 2de proef verlief alles naar wens. 

De 3de proef werd geannuleerd en kwam het duo binnen voor een eerste check up aan de wagen. Er werden geen problemen vastgesteld en men kon met een gerust hart de 2de ronde aanvatten. Op de eerste 2 proeven werden de tijden verbeterd ten opzichte van de eerste keer maar opnieuw moest de 3de poref geannuleerd worden. Ondertussen waren Jo en Pieter opgeklommen naar een 3de plaats in hun klasse en kon kp De Ginste eindelijk verreden worden tijdens de 3de ronde. De proef lag Jo zeer gunstig en schoof 1 plaatsje op in klasse 3F. 

Zonder onnodige risico's te nemen werd besloten om de 2de plaats in klasse 3F veilig te stellen, want een eerste plaats zat er niet meer in tegen een ongenaakbare krachtigere Citroën C2 kitcar van O'Sullivan. 

Jo Muylle en Pieter Gouwy waren vol lof over de Comtex Ford Fiesta R2, die men reeds kende uit hun deelname aan de 6 Uren van Kortrijk 2016. De wagen was voor de 4de rally op rij een toonbeeld van perfectie en betrouwbaarheid en dit hadden we dan ook te danken aan XLT-crew,

Stephaan Demets en Jory De Cokere die ook deel uitmaakte van het XLT-serviceteam met hun Subaru Impreza eindigden op een verdienstelijke algemene 41ste plaats en 2de in hun klasse.

Dank aan sponsors: COMTEX workwear, Elektro Duyck, Transport Koen Peers, PG service Teamkledij: ProJob workwear, Herock Workwear, James Harvest, Printer, MTS safety shoes Serviceteam en technische ondersteuning: XLT en EROVA

zwembaden en wellness
Yprauto

http://www.daviddesign.be
MLV banden velgen Poperinge

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen