× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
c est bene zwembaden en wellness http://www.daviddesign.be ALV saneren van tanks

21-05-2019

2019 - Lieven Vinckier maakt debuut als piloot in Belgian Limoncello Mini

2019 - Lieven Vinckier maakt debuut als piloot in Belgian Limoncello Mini

Lieven Vinckier kwam eind 2017 met de rallysport in aanraking dankzij zijn kameraad Cris Algoedt. "We hebben in 2017 de rally van Staden samen gereden," aldus Lieven die vorig jaar een viertal wedstrijden de nota's las in de BMW van Cris Algoedt.

Dit jaar zal Lieven zelf het stuur in handen nemen, hij kocht een Mini Cooper waarmee hij vanaf de ORC zal rijden. "In mijn eerste jaar wil ik vooral de wagen leren kennen, we gaan zeker niet de limieten opzoeken. In de eerste wedstrijd zal Danny De Busschere de nota's lezen, hij heeft pakken ervaring en zal zeker de rust in de wagen kunnen brengen. Want mijn hart zal wel flink te keer gaan als ik aan de start sta van de eerste proef," lacht Lieven. 

Dit jaar staan na de ORC Rally nog de TBR Rallysprint, de Rally van Staden, de ConXion Omloop van Vlaanderen en de Hemicuda op het programma. "Ik heb bewust vooral wedstrijden uitgekozen die ik wat ken of waar ik al samen met Cris reed. Maar zoals ik aangaf, ik leg mezelf zeker geen druk op. We gaan ons vooral goed amuseren."

Vandaag werd de wagen voorzien van een originele livery. De matzwarte Mini kreeg de kleuren van Belgian Limoncello, het digestief dat Cris Algoedt onlangs op de markt bracht. 

c est bene
zwembaden en wellness

http://www.daviddesign.be
ALV saneren van tanks

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen