× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
Yprauto zwembaden en wellness MLV banden velgen Poperinge http://www.daviddesign.be

21-05-2019

Reeds 145 teams op de voorlopige deelnemerslijst van de ORC rally

Reeds 145 teams op  de voorlopige deelnemerslijst van de ORC rally

Voor de 13de editie van de ORC rally staan er alweer 145 teams op de voorlopige deelnemerslijst en kan er nog ingeschreven worden tot en met zondag 26 mei. Op dit moment zien we geen Vincent Verschueren, Davy Vanneste of Guillaume de Mevius prijken op de voorlopige deelnemerslijst zoals vorig jaar. Wel 4-voudig winnares Melissa Debackere die opnieuw zal aantreden in haar vertrouwde Skoda Fabia R5 en ook Philip Eggermont verschijnt aan de start in een Skoda Fabia R5.

Op de voorlopige deelnemerslijst zien we ook een 7 tal EVO's staan aangevuld met een handvol Subaru's en met een armada aan BMW's zal er alvast geen gebrek zijn aan spanningen en spektakel in en rondom Oostrozebeke.

In het historic gedeelte zal er alvast heel wat kwaliteit aan de start verschijnen. Paul Lietaer (Ford Escort Cosworth) tekent present voor deze wedstrijd net als merkgenoot Stefaan Stouf (Ford Sierra Corsworth), Stefaan Prinzie (Opel Ascona 400), Bert Cornelis (Opel Monza), Alain Vermeulen (BMW E21) en Bjorn Syx (BMW E30 M3 gr.a)... Zoals gebleken is in de Rally van de Monteberg is Paul Liaetaer ook een serieuze kandidaat voor de eindzege.

"De laatste dagen blijven de inschrijvingen vlot binnenkomen, hopelijk komen we niet in de problemen met te veel inschrijvingen." vertelde Nic Maes ons nog deze middag. Benieuwd of er nog verrassingen uit de bus komen maar met dit deelnemersveld kan de organisatie nu reeds uitpakken met een goed gevuld en stevig deelnemersveld.

Voorlopige deelnemerslijst

Yprauto
zwembaden en wellness
MLV banden velgen Poperinge

http://www.daviddesign.be

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen