× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
Verzekeringen Delaere MLV banden velgen Poperinge ALV saneren van tanks http://www.daviddesign.be zwembaden en wellness

21-05-2019

Wedstrijdverslag - Sezoensrally - Patrick Schrooten

Wedstrijdverslag - Sezoensrally - Patrick Schrooten

Schrooten Patrick - Bogaert Kristof

"Zaterdagmorgen vertrokken we vol goede moed naar kp 1 Goolder. We hadden een goed gevoel bij onze nota's en we hadden de vering wat aangepast om de wegligging te verbeteren, we konden dan ook meteen een goed ritme aanhouden wat resulteerde in een 5de tijd. Op kp 2 Veldhoven noteren we een 7de tijd maar de verschillen zijn erg klein t.o.v de concurrentie. Daarna trekken we naar kp Hees, wat resulteerde in een 10e tijd. We verloren wat tijd omdat we op de rondkoers 3x langs een gecrashte wagen moesten passeren. 

Na de 3 proeven hadden we een goed gevoel over onze wedstijd tot dan toe, we stonden 5de algemeen en dit was vooraf ook onze ambitie. Maar op weg naar kp 4 Steenberg voelen we onze stuurbekrachtiging wegvallen. we vertrekken op de proef en uiteindelijk blijft het tijdverlies beperkt met een 14de tijd. Op naar kp 5 Gerdingen dan maar, die ons wel goed ligt. Maar nog steeds zonder servo, ook daar doen we wat we kunnen en halen een 8ste tijd.

Na de eerste ronde staan we op een 6de plaats in de tussenstand, op service wordt met vereende krachten de servopomp netjes binnen de tijd vervangen, een topjob van onze mekaniekers.

In de laatste ronde van 5 proeven kennen we geen problemen meer en gaan er nog eens voor met nog een 6de, 5de tijd, een warm moment op De Hees hadden we ook nog, 7de tijd, 4de tijd op Gerdingen ondanks een schuiver 

Uiteindelijk worden we zo als 4de afgevlagd en daarmee hadden we onze ambitie waargemaakt. Langs deze weg willen we onze mekaniekers, de talrijke supporters langs de kant van de weg en alle mensen die ons op wat voor manier dan ook geholpen hebben bedanken..."

Verzekeringen Delaere
MLV banden velgen Poperinge
ALV saneren van tanks

http://www.daviddesign.be
zwembaden en wellness

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen