× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
MLV banden velgen Poperinge zwembaden en wellness http://www.daviddesign.be Yprauto

20-05-2019

Wedstrijdverslag - Rallye Antibes - Kevin Vandenbussche

Wedstrijdverslag - Rallye Antibes - Kevin Vandenbussche

Afgelopen weekend reden Kevin Vandenbussche en zijn vriendin Isabelle Rossel in Zuid-frankrijk de befaamde Rallye d'Antibes.

Kevin Vandenbussche: "Vier jaar geleden zijn in en mijn vriendin naar Antibes geweest op reis en zijn er zowat ons hart verloren. Als we terug waren hoorden we dat er in Antibes ieder jaar een grote rally was met de gekende kp’s van de Monte Carlo rally. Isabelle en ik droomden om daar ooit eens te gaan rijden... Een jaar geleden begon ik over die droom te praten met het team van JT motors, zij waren er reeds geweest voor Tim Van Parijs en zo geraakte de bal aan het rollen...

Een jaar later stonden we vol stress aan de start van de Antibes rally met onze BMW E21. Tijdens de verkenning bleek als snel dat dit iets heel anders was dan België. Technisch en intensief, kp’s van 25 km vaar het geen meter recht is, tientallen haarspeldbochten, afdalingen en naast de weg ravijnen.

Op de kp’s hebben we met regen, dichte mist en verkeerde bandenkeuze geworsteld. Zaterdag uitgevallen met benzinedruk problemen, zondag herstart in Superrally. Het was een fantastische ervaring waar ik iedereen die erbij betrokken was wil bedanken: Het team van JT motors, de mensen van de FFSA, mijn vriendin en de supporters. We hopen ooit nog eens aan deze of een gelijkaardige rally te kunnen deelnemen."

MLV banden velgen Poperinge
zwembaden en wellness

http://www.daviddesign.be
Yprauto

Trefwoord(en)

Verwante artikelen