× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
Yprauto MLV banden velgen Poperinge http://www.daviddesign.be zwembaden en wellness

16-05-2019

2019 - Nieuwe BMW M3 voor Danny Kerckhof

2019 - Nieuwe BMW M3 voor Danny Kerckhof
2019 - Nieuwe BMW M3 voor Danny Kerckhof

Met enige trots onthult Danny Kerckhof vandaag de eerste foto's van zijn “nieuwe” BMW M3 E30. "Vele uren, dagen en weken zijn we eraan bezig geweest om deze te krijgen tot wat hij is," opent Danny ons gesprek. "Wat eigenlijk de bedoeling was om enkel motor en versnellingsbak te vernieuwen resulteerde, na veel stressmomenten, in een “full rebuild”. Ik ben Jurgen Vanderhaeghe en zijn team dan ook dankbaar voor zijn engelengeduld, de positieve aanpak en het enorme doorzettingsvermogen."

Het was initieel de bedoeling om de wagen te laten debuteren in de Rally van de Monteberg. Maar wegens tijdsgebrek, door onvoorziene omstandigheden, kon dit niet doorgaan.

"Dit weekend rijden we in de Rallye d’Antibes bij de historics. Terug spannend om met een compleet heropgebouwde wagen aan dergelijke wedstrijd deel te nemen, maar we nemen het risico... De enige bedoeling is om zondagavond aan de finish te staan met een brede glimlach op het gezicht van het volledige team!" aldus Danny.

Na deze wedstrijd in Zuid-Frankrijk zal Danny met de BMW M3 nog rijden in Ieper, Roeselare en in oktober de Rallye du Valais. Door deel te nemen aan deze 2 buitenlandse wedstrijden en Roeselare worden ook 3 van de 6 wedstrijden van het nieuwe TER historic kampioenschap gereden. 

"Vorig jaar namen Kristof (co-piloot) en mezelf de beslissing om minder te rijden maar meer diversiteit in de wedstrijden te stoppen, wat met deze wedstrijden wel zo is. Wat niet uitsluit dat we misschien toch links of rechts nog iets meepikken, zullen we wel zien.
Graag wil ik mijn dank uitspreken naar sponsors, Olivier Construct, Revor Bedding en EuroShop. Mensen als Dries Bosch, Mats van den Brand, Karel Bril en 2-Sign hebben zeker ook hun steentje bijgedragen. Uiteraard mogen we de grote inspanning van Jurgen en team niet vergeten en een grote pluim hun richting sturen
" besluit de piloot.

Yprauto
MLV banden velgen Poperinge

http://www.daviddesign.be
zwembaden en wellness

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen