× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
ALV saneren van tanks c est bene http://www.daviddesign.be zwembaden en wellness

14-05-2019

Reeds 106 teams op de voorlopige deelnemerslijst van de ORC rally

Reeds 106 teams op de voorlopige deelnemerslijst van de ORC rally

De Orc rally is dit jaar toe aan zijn 13de editie en kan jaar na jaar rekenen op een sterk en stevig deelnemersveld. Op de voorlopige deelnemerslijst staan momenteel 106 teams ingeschreven en zal er opnieuw geen gebrek aan kwaliteit zijn op en rond de proeven van Oostrozebeke. Deze wedstrijd is de 3de wedstrijd in het VAS kampioenschap en telt tevens mee voor het FIRC kampioenschap. De piloten zullen net geen 85 km tegen de chrono moeten afwerken op een 100% verhard parkoers en worden er 4 rondes van telkens 3 proeven afgewerkt. Er kan nog ingeschreven worden tot en met zondag 26 mei. 

Melissa Debackere (Skoda Fabia R5) zal opnieuw van de partij zijn in deze wedstrijd en Philip Eggermont had eigenlijk zijn helm aan de haak gehangen maar pakt nu toch uit met Skoda Fabia R5 voor deze wedstrijd. 

Frederic Berville zien we dan weer debuteren met zijn gloednieuwe Opel Adam R2, Nicolas Mulliez gaat voor de eerste maal aan de slag met een nieuwe Toyota Corolla. Verder zien we een leuke mix tussen moderne en historics en zijn de vaste waarden op post voor deze wedstrijd. 

Voorlopige deelnemerslijst

ALV saneren van tanks
c est bene

http://www.daviddesign.be
zwembaden en wellness

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen