× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
Optiek Vanneste Hooglede Izegem Autostal Duindistel http://www.daviddesign.be

09-05-2019

Preview - Sezoensrally - Wim Muilwijk

Preview - Sezoensrally - Wim Muilwijk

Na een rumoerige start van het seizoen waarbij de BMW van Wim en Nadia Muilwijk zeer lelijk crashte tegen een boomstam is deze alweer een tijdje hersteld en is met diezelfde auto gestart in de TAC rally. Ook daar sloeg het noodlot toe op KP 7 waarbij de viscokoppeling van de brullende S54 in stukken sloeg en daarmee een gat in de radiateur maakte. Een kleine maar onherroepelijke schade die het einde van de wedstrijd besliste.

Nu dit weer op orde is gebracht, kijkt het team uit naar de Sezoensrally volgende week. De proeven die zijn gereden in de TAC rally brachten het team enigszins terug in wedstrijdvorm. Dit hopen zij verder te zetten op de onverharde proeven welke Wim zeer goed liggen. Twee jaar geleden werd in deze wedstrijd een aller eerste overwinning behaald in de M-Cup. Vorig jaar moest Wim de halve wedstrijd op 50% rijden door motorische problemen. We gaan dit jaar zeker voor een podiumplaats en misschien wel een overwinning. De lat ligt erg hoog omdat Wim zeker thuis is op het onverhard. Nadia zal zoals gebruikelijk de notas oplezen.

Verder voegen we de Vechtdal Rally in Nederland toe aan het programma om de verloren kilometers aan het begin van het jaar goed te maken. Hiervoor is ook gekozen omdat we naar alle waarschijnlijkheid voor de laatste keer met de BMW in huidige staat kunnen rijden in Nederland door reglementaire wijzigingen. We hopen dat de KNAF en het BSR en RCH zich in zullen zetten zodat wij en onze concullega’s toch kunnen blijven rijden volgend jaar.

Optiek Vanneste Hooglede Izegem

Autostal Duindistel
http://www.daviddesign.be

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen