× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
zwembaden en wellness MLV banden velgen Poperinge http://www.daviddesign.be Yprauto

07-05-2019

Nog 1 dag om in te schrijven voor de 43ste editie van de Sezoensrally

Nog 1 dag om in te schrijven voor de 43ste editie van de Sezoensrally

Vincent Verschueren (Fabia R5) en Patrick Snijers (Polo R5) vervoegen de voorlopige deelnemerslijst.

Met nog 1 dag te gaan staan er momenteel nog geen 40 teams ingeschreven voor de 43ste editie van de Sezoensrally, tevens de 5de manche in het Belgisch kampioenschap rally. Nochtans heeft deze rally één van de meest unieke proeven van het hele kampioenschap en blijft dit een spectaculaire wedstrijd om te volgen. 

Toch brengt Vincent Verschueren (Fabia R5)  het aantal R5 wagens op 9 stuks, na de inschrijvingen van Michiel Becx (Fiesta R5), PjM Cracco (Fabia R5), Patrick Snijers (Polo R5), Erik van Loon (Fabia R5), Tuur Vanden Abeele (Fiesta R5), Sebastien Bedoret (Fabia R5), Martin van Iersel (Hyundai i20 R5), Stephen Wright (Fiesta R5) en rekent de organisatie nog op enkele inschrijvingen.

"We verwachten nog de inschrijvingen van onder meer Cedric Cherain (Polo R5) en Adrian Fernemont (Fabia R5). Ook Kris Princen (Polo R5) staat 'voorlopig' nog niet op de inschrijvingslijst, net als de broers Munster,  maar we rekenen erop dat BMA alles tijdig zal doorsturen." Aldus de organisatie 

Verder zien we nog de Porsche 997 GT3 van Romain Delhez en de Porsche 996 GT3 van Robby Moers op de voorlopige deelnemerslijst. Dirk Deveux (Ford Sierra Cosworth 4x4), Arthur Kerkhove (Ford Escort Mk II) en Guino Kenis (Bmw E30 M3) zorgen voor wat kleur in het historic gedeelte. 

Terwijl we tijdens de TAC rally nog 17 M-cuppers aan het werk zagen moeten we het ook hier met wat minder tevreden zijn maar zal de cup niet minder interessant zijn om te volgen. Franky Boulat (Bmw M3), Kevin Theuwissen (E36 M3), Dirk Verhaert (E30 M3), Patrick Diels (132i), Philip Lommers (Bmw M3), Lorenzo Vandenheede (E36 M3 coupé) en Wim Muilwijk (E46 M3) brengen het aantal op 7 stuks. 

Maar de Sezoensrally draait niet alleen om het aantal R5 wagens die aan de start zullen verschijnen, ook het criterium kampioenschap is van de partij en daar zien we toch ook 27 ingeschreven teams. Met onder andere Steven Dolfen (Opel Adam R2), Johnny Louies (Bmw E36), Bert Bosmans (E90 M3) en Patrick Schrooten (Compact M3) aan de start zal ook dit kampioenschap interessant zijn om te volgen. 

Wie zich nog wil inschrijven voor deze mooie en unieke wedstrijd zal wel snel moeten zijn want morgen worden de inschrijvingen afgesloten. 

Inschrijven kan nog steeds via www.sezoensrally.be, de voorlopige deelnemerslijsten kan u hier raadplegen.

zwembaden en wellness
MLV banden velgen Poperinge

http://www.daviddesign.be
Yprauto

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen