× LIVE INFO - Aarova Short Rally Oudenaarde Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
ALV saneren van tanks zwembaden en wellness c est bene http://www.daviddesign.be

LIVE INFO - Aarova Short Rally Oudenaarde

07-05-2019

Wedstrijdverslag - Rally van de Monteberg - Nick Deroo

Wedstrijdverslag - Rally van de Monteberg - Nick Deroo

"Na een vlotte en goede verkenningsdag op zaterdag vetrokken we allebei met een dosis gezonde stress naar de eerste proef van de dag op zondagmorgen. Een 30 tal seconden voordat we moesten starten kregen we de melding dat er een ongeval gebeurd was en we niet van start konden gaan. Het debuut van mijn co.piloot Didier Feys, tevens mijn schoonvader, werd dus nog even uitgesteld. De volgende proef, kp Busseboom, verliep meteen goed en de zenuwen maakten al snel plaats voor een dagje vol plezier.

Tijdens onze eerste doortocht op kp Monteberg kenden we een warm momentje. Na wat regenval schoven we even rechtdoor maar we kwamen er met de schrik vanaf. We reden voor het plezier en aankomen was dus de boodschap. De tweede ronde ging veel beter. Zowel Didier en ik hadden het juiste ritme te pakken en voelden dat het beter ging na iedere proef. Toen we op service aankwamen zei Caine Minne (Mica Autosport) dat we goed bezig waren en enkele mooie tijden hadden neergezet. Daardoor ben ik de tijden beginnen volgen en hebben we iets meer focus gelegd op het klassement en geprobeerd om toch een mooi resultaat mee te pikken.

De derde ronde hadden we één van onze beste tijden neergezet. Op de snelle proef van kp Dikkebus reden we een 6de tijd algemeen in divisie 2 en een tweede tijd in de klasse 2c. Na de laaste proef op de Monteberg sloten we een geslaagde dag af met een 12de plaats in divisie 2 en een 7de plaats in de klasse 2c, waarmee we super tevreden zijn.

Via deze weg wil ik mijn co.piloot, Didier, bedanken voor het lezen van de nota's. Hij heeft dit super goed gedaan voor de eerste maal. Ook Caine Minne en het serviceteam van Mica Autosport voor de uitstekende wagen die werd afgeleverd in de afgelopen twee rally's. Ook dank aan Pascal die me veel heeft bijgeleerd tijdens de Rallysprint van Moorslede en mede dankzij hem hebben we dit mooie resultaat behaald. Daarnaast ook mijn vriendin Célestine die me de laatste maanden veel heeft bijgestaan, ook niet te vergeten mijn familie, schoonfamilie en vrienden die op post waren. Het was een leerrijk en geslaagd rally debuut, ik ben zeer tevreden over mijn twee wedstrijden. Het volgende op het programma is Pascal Clarys navigeren tijdens de Rally van Ieper." Aldus Nick Deroo

Via deze weg wou Nick Deroo ook nog zijn sponsors bedanken voor de steun die hij heeft gekregen om deze 2 wedstrijden te kunnen rijden.

VC Wood Ieper - Electro Demolder - Citroën Vanhulle Ieper- Izegem- Menen- Diksmuide - Timmerwerken Christof Rogolle - Bouwwerken Yannick Ally Wulvergem - Case Verde Flower factory - Binnenhuisinrichting Edwin Lesschaeve - Oud Vlaenderen - JB Konstrukt - Elektro Devoldere

 

ALV saneren van tanks
zwembaden en wellness
c est bene

http://www.daviddesign.be

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen