× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
c est bene zwembaden en wellness http://www.daviddesign.be ALV saneren van tanks

06-05-2019

Wedstrijdverslag - Rally van de Monteberg - Jonas Dewilde

Wedstrijdverslag - Rally van de Monteberg - Jonas Dewilde

We waren helemaal klaar voor de Monteberg rally. Op zaterdag hadden we goede nota's gemaakt en keken we vol motivatie uit naar zondag met als doel de rally uit te rijden.

Zondagmorgen vertrokken we vol goesting en gezonde stress naar kp1 waar we te horen kregen dat de proef afgelast was waardoor we terug keerden naar het service. Daarna vertrokken we terug voor de eerste ronde van 3 kp's. Alles verliep naar wens in de eerste ronde maar in ronde 2 op kp Busseboom kregen we in de beruchte 7 draaitjes problemen met de 2de versnelling die steeds terug in neutraal sprong. Een paar 100m verder op de T naar links voelden we plots hevige vibratie waardoor we rustig de kp hebben uitgereden om geen risico's te nemen. Uit de hevige vibratie bleek dat de cardan stuk was waardoor we moesten opgeven.

Achteraf bekeken was dit jammer want we draaiden in de vorige ronde op kp Monteberg toch nog een 3de tijd in klasse 2C waardoor we 5de algemeen stonden in onze klasse op net geen 10 seconden van de 2de plaats. Er zat veel meer in maar rally is en blijft een mechanische sport.

Bij deze wil ik onze sponsers, B.T.M. Ramenwasserij, Houthandel Raes, Gino’s Gazetje, alle karweien Andy Vanbilloen en Verzekeringen Vandenbulcke bedanken. En nu op naar de ORC rally waar we hopelijk eens van pech gespaard blijven.

c est bene
zwembaden en wellness

http://www.daviddesign.be
ALV saneren van tanks

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen