× LIVE INFO - Aarova Short Rally Oudenaarde Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
ALV saneren van tanks Verzekeringen Delaere zwembaden en wellness http://www.daviddesign.be MLV banden velgen Poperinge

LIVE INFO - Aarova Short Rally Oudenaarde

06-05-2019

Wedstrijdverslag - Rally van de Monteberg - Ashley Vercruysse

Wedstrijdverslag - Rally van de Monteberg - Ashley Vercruysse

Ashley Vercrussye en Deborah Cooren blikken terug op een schitterende wedstrijd.

"Monteberg Rally 2019… voor Ashley en ik (Deborah) een speciale datum, aangezien we vorig jaar de Short Rally van de Monteberg voor de eerste keer samen hebben gereden. Sindsdien vormen we een team of beter gezegd: een topteam, dus we hadden iets te vieren en zoals iedereen ons kent, kon dat in deze rally terug met stijl. Ik had er alleszins heel veel zin in en keek er enorm naar uit, na onze tegenslag in TAC waar we maar anderhalve KP konden rijden. Monteberg Rally zouden we uitrijden, dat was ons doel.

De eerste keer over KP Monteberg was vlot en sideways naar boven. Toen we aan de flyning finish aankwamen, stond onze telefoon alweer niet stil want we werden overrompeld met filmpjes en leuke positieve reacties. Uiteraard maakt dit onze dag en kon de dag alleen nog maar beteren.

De 2de proef van de dag, kp Busseboom, ging eveneens vlot omdat we deze proef nog kenden van vorig jaar. En dan op naar Dikkebus, die toch wel heel tricky was, vonden wij. Aan de kapel hadden we ons dan ook even mispakt en gingen we bijna rechtdoor. Toen we toch weer via de handrem, uiteraard :-), herpakt hadden zat de rem even vast waardoor we een paar seconden verloren, we dachten even dat het een déjà-vu was zoals in Tielt maar na een beetje ‘foefelen’ konden we toch weer verder.

Proef na proef hielden we de tijd in de gaten en steeds gingen we sneller en dwarser. Met een grote smile konden we onze dag afsluiten. Zonder brokken aan de finish geraken was ons doel en het is ons gelukt. Op service kwamen mensen/vrienden ons vertellen dat we toch wel het gespreksonderwerp zijn te velde, wat het voor ons leuk maakt. Het geeft ons een positieve vibe om door te doen zoals we bezig zijn en keer op keer te verbeteren qua snelheid. Bij deze willen we ook Johan Vercruysse en Bryan Dujardin bedanken voor de uitstekende service die ze hebben geleverd." Aldus Deborah

Op naar de volgende!

ALV saneren van tanks
Verzekeringen Delaere
zwembaden en wellness

http://www.daviddesign.be
MLV banden velgen Poperinge

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen