× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
c est bene zwembaden en wellness http://www.daviddesign.be ALV saneren van tanks

01-05-2019

Sebastien Bedoret (Fabia R5) en Van Iersel (Hyundai i20 R5) ook van de partij in Bocholt

Sebastien Bedoret (Fabia R5) en Van Iersel (Hyundai i20 R5) ook van de partij in Bocholt

In het weekend van 17 en 18 mei kunnen we weer terecht in het gezellige Bocholt voor de 43ste editie van de Sezoensrally. De 5de manche in Belgisch kampioenschap rally is en blijft een buitenbeentje in het kampioenschap omwille van zijn specifieke parcours op de 'beruchte' Maaskiezel.

Momenteel is het nog koffiedik kijken welke toppers er naar Bocholt zullen afzakken, maar we verwachten toch minimum een 10 tal R5 wagens in Limburg. Cedric Cherain liet na de Rally van Wallonië weten dat hij zijn zinnen heeft gezet op de nationale titel en zijn eerste plaats in het klassement wil komen verdedigen in Bocholt. Ook winnaar Adrian Fernemont liet uitschijnen dat hij van de partij zal zijn (artikel 28-04-19) maar momenteel is het nog wachten op hun inschrijvingen. Patrick Snijers, Kris Princen en Vincent Verschueren laten deze wedstrijd zelden links liggen en mogen we ook aan de start verwachten. 

Zo staan er momenteel 6 R5 wagens en een handvol M-cuppers op de 'zeer' voorlopige deelnemerslijst. 

Tuur Vanden Abeele (Fiesta R5) zal zijn eerste kilometers met de EVO 2 maken in Bocholt, terwijl Stephen Wright al flink wat wedstrijden heeft afgewerkt in (Noord)-Ierland met zijn vertrouwde Ford Fiesta R5. Samen met navigator Eddy Smeets staat hij voor de 5de maal aan de start in de Sezoensrally. Pieterjan Michiel Cracco (Fabia R5) en Michiel Becx (Fiesta R5) tekenen ook present voor deze wedstrijd. Michiel Becx was eerder op het seizoen nog actief in een Citroën DS3 R3T tijdens de Herock Spa Rally, zijn laatste wedstrijd met een R5 wagen dateert toch al van 2015. 

Sebastien Bedoret (Fabia R5) had te kennen gegeven dat de Sezoensrally niet op zijn programma stond maar keert dus op zijn stappen terug en gaat wel degelijk van start tijdens deze 43ste editie van de Sezoensrally. Martin van Iersel (Hyundai i20 R5) brengt het aantal R5 wagens op 6 stuks.

In het criterium gedeelte zien we reeds 17 teams op de voorlopige deelnemerslijst staan, bij de regularity rijders staat het aantal inschrijvingen op 30. 

Voorlopige deelnemerslijst

c est bene
zwembaden en wellness

http://www.daviddesign.be
ALV saneren van tanks

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen