× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
ALV saneren van tanks c est bene http://www.daviddesign.be zwembaden en wellness

01-05-2019

GSI en i-clinic brengen Bryan Bouffier aan de start in Ypres Rally Masters

GSI en i-clinic brengen Bryan Bouffier aan de start in Ypres Rally Masters

Stephen Vankemmel, zaakvoerder van GSI, kon ons deze morgen het goede nieuws brengen dat niemand minder dan Bryan Bouffier aan de start komt in de Ypres Rally Masters.

"Het is een project waar ik al een tijdje mee bezig ben. Bryan komt aan de start met een officiele M-Sport Ford Fiesta WRC,. Het is trouwens M-Sport die zelf met het voorstel kwam om Ieper te rijden," aldus Stephen die met zijn zaak het project ondersteund. Stephen Vankemmel is de zaakvoerder van GSI Informatix en heeft vestigingen in Ieper, Poperinge, Roeselare en Diksmuide. Net als de voorgaande jaren zal er tijdens de rally vooral uitgepakt worden met i-clinic, een dienst van GSI die smartphones repareert.  

"Bryan is ondertussen een goede vriend geworden, na zijn crash vorig jaar ben ik eerst nog in de klinlek langsgeweest voor ikzelf weer achter het stuur kroop in de Historic Rally," besluit Stephen die we ook kennen van de nieuwe reclame-campagne van GSI - "Wij maken uw computer".

In het verleden werd Bryan Bouffier al drie maal tweede in de Ypres Rally en krijgt nu met de WRC concurrentie van Thierry Neuville in de Hyundai i20 WRC.

ALV saneren van tanks
c est bene

http://www.daviddesign.be
zwembaden en wellness

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen