× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
Yprauto MLV banden velgen Poperinge http://www.daviddesign.be zwembaden en wellness

30-04-2019

SV Racing demonstreert Ford Fiesta R5 EVO 2 op testdag

SV Racing demonstreert Ford Fiesta R5 EVO 2 op testdag

Op vrijdag 26 april organiseerde SV Racing met Unicars een testdag op het befaamde circuit van Clastres. Samen met enkele gasten konden zowel rijder Tuur vanden Abeele als vaste co-piloot Stijn Stragier de EVO 2 configuratie van de Ford Fiesta R5 testen.

Na de Haspengouw rally ging de Fiesta R5 naar M-Sport Polen voor zijn motorevolutie”, zegt Tuur. “Alhoewel we zeer tevreden waren van ons resultaat in Haspengouw, merkten we toch dat we net iets te kort kwamen.” 

Tijdens de testdag was hiervan alvast niets meer te merken. Het gevoel zat bij de EVO 2 al direct goed. De wagen reageert vinniger bij het uit accelereren en dat zullen de genodigden van Unicars gemerkt hebben.

De testdag geeft ons veel vertrouwen voor de volgende rally’s in het BRC”, zegt Vanden Abeele. “We starten nog in Sezoensrally, Ypres Rally, Omloop van Vlaanderen, East Belgium Rally en 6 Uren van Kortrijk. De Rally van Wervik wordt ook gereden, als voorbereiding op de Ypres Rally. In deze wedstrijden willen we vooral ervaring opdoen voor 2020 waar we een volledig BRC willen rijden. Toch hopen we stiekem ook op enkele mooie resultaten, maar we beseffen beide goed dat er zeker nog meerdere wedstrijden nodig zijn om het volledige potentieel van deze R5 te kunnen benutten.

Yprauto
MLV banden velgen Poperinge

http://www.daviddesign.be
zwembaden en wellness

Trefwoord(en)

Verwante artikelen