× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
Optiek Vanneste Hooglede Izegem Autostal Duindistel http://www.daviddesign.be

29-04-2019

Wedstrijdverslag - Rallye de Wallonie - Niels Reynvoet

Wedstrijdverslag - Rallye de Wallonie - Niels Reynvoet

Niels Reynvoet: "Vrijdagavond hebben we wat problemen gehad bij de start door onduidelijkheid wanneer we mochten starten. We kregen telkens rode vlag.

Op zaterdag, na het annuleren van de eerste proef, hebben we rode vlag gekregen op Natoye door sortie van Bonjean. We hebben 45 min stilgestaan aan de start. Snel leek al duidelijk dat we nog te weinig ervaring hebben in de regen. Door de foute bandenkeuze konden we niets forceren. Het was dan ook onze eerste keer in de regen met de Skoda. Op het einde van de dag droogde de weg op en konden we direct een 5de tijd neerzetten op 0,3. Sec/km van Fernemont.

Zondag was het opnieuw vertrekken in de regen, na een mindere start op Kp 1 maakten we op de 2de proef een klein stuurfoutje bij het verlaten van een chicane. Gevolg 2x lek en maar 1 reservewiel bij... Dit betekende de opgave voor ons.

We zijn een klein beetje ontgoocheld door de zware afstraffing als we beelden zagen van concurrenten die meer geluk hadden dan ons. Toch trekken we ons op aan een paar zeer knappe tijden. We nemen even rust en bouwen dan terug op naar Omloop van Vlaanderen later dit jaar.

Wij danken ook ons team en onze sponsors SXM / ORFYS / MIG MOTORS."

Optiek Vanneste Hooglede Izegem

Autostal Duindistel
http://www.daviddesign.be

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen