× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
zwembaden en wellness ALV saneren van tanks c est bene http://www.daviddesign.be

24-04-2019

Shakedown Rallye de Wallonie

Shakedown Rallye de Wallonie

Zoals vorig jaar hebben de organisatoren van de Rally van Wallonië een “Special Test” georganiseerd. Deze zal nu donderdag doorgaan op een deel van de oude special van Loyers. Een groot deel van de favorieten van deze 36e editie hebben zich hiervoor aangemeld en de toeschouwers kunnen op de vooravond van de start van de rally al genieten van een lekker aperitief.

Tal van vertegenwoordigers van de R5 categorie worden verwacht waarvan voornamelijk piloten van de Skoda Fabia R5 (Ghislain de Mévius, Cédric de Cecco, Bastien Rouard, Vincent Verschueren, Jourdan Serderidis, David Bonjean, Olivier Collard etc.,) maar ook de 4 VW Polo R5 worden verwacht waaronder Cédric Cherain, Xavier Bouche, Patrick Snijers et Henri Schmelcher. Deze bolides staan tegenover de unieke Citroën C3 R5 van Kevin Demaerschalk.

De liefhebbers van achtertrekkers zullen niet achterblijven met de aanwezigheid van de Porsche 997 GT3 van Pascal Gaban en Laurent Vanton, maar ook de duivelse Ford Escort MKII Millington van Robert Droogmans en Hubert Deferm.

Wetende dat de toegang voor het publiek volledig gratis is. De service zal plaatsvinden op de parking van “Decathlon”. De eerste start is om 14u00 en de laatste om 17u50. 

zwembaden en wellness
ALV saneren van tanks
c est bene

http://www.daviddesign.be

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen