× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
ALV saneren van tanks zwembaden en wellness http://www.daviddesign.be c est bene

24-04-2019

Stephane Lhonnay met Mitsubishi Lancer in Rally van Wervik

Stephane Lhonnay met Mitsubishi Lancer in Rally van Wervik

De lezers van RM Magazine zullen het al gelezen hebben in hun favoriete magazine, Stéphane Lhonnay komt met een Mistubishi Lancer naar de Rally van Wervik.

Dit project kwam er dankzij RM magazine, onder initiatief van Franky Devos en met de steun van thuisverpleging Sharon Despriet, betonwerken Demeulenaere en onder de vleugels van Philcars en club Scuderia Vervica. 

"Stéphane Lhonnay komt aan de start in Wervik met als co van dienst Sharon Despriet en dit met een Mitsubishi Lancer van bij Philcars," aldus Filiep Forrest. "In RM magazine kunt u de aankondiging lezen. Voor mij was dit magazien tot voor kort totaal onbekend, maar Ik kan dit alleen maar aanraden... En goed nieuws komt vaak niet alleen, daarnet kwam de inschrijvingen binnen van Bjorn en Brian Renier die nog eens samen starten in Wervik met niks minder dan een Skoda Fabia R5."

Stéphane Lhonnay reed zijn laatste rally in 2016, in de periode tussen 2008 en 2011 reed hij voornamelijk met een Mitsubishi Lancer. Daarvoor had hij reeds indruk gemaakt in de Citroën ZX en Saxo Challenge. Na de Saxo Challenge in eigen land reed hij ook nog in Frankrijk op onverhard met een Citroën Saxo T4.

De voorlopige inschrijvingen kunt u volgen via www.scuderiavervica.be.

ALV saneren van tanks
zwembaden en wellness

http://www.daviddesign.be
c est bene

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen