× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
ALV saneren van tanks zwembaden en wellness http://www.daviddesign.be c est bene

17-04-2019

Wedstrijdverslag - TAC Rally - Koen Verhaeghe

Wedstrijdverslag - TAC Rally - Koen Verhaeghe

De TAC rally is voor ons een thuisrally. Het is ook de enige rally waar we tot op heden al veel schade hebben gehad. Bijgevolg wordt er Ieder jaar in Tielt dan toch gestart met de nodige spanningen.

Dit jaar was niet anders, en zeker niet voor de 1stethuis rally met onze nieuwe motor. Maar het vertrouwen was er. Zowel in de auto als in de co-piloot van dienst Filip De Munck. De 1ste boucle verliep vlot en we waren tevreden met onze tijden. Wel enorm spijtig dat we onze favoriete kp Oosthoek niet konden rijden. Ook in de twee boucle zaten we met hetzelfde probleem dat kp Oosthoek terug geannuleerd werd.

Op Schuiferskapelle (3) reden we jammer genoeg lek en verloren we meer dan een minuut, en op kp Ondank stonden de hemelsluizen open, waar anderen dan weer op het droge hadden gereden. Maar het positieve in de 3deboucle was dan dat we uiteindelijk toch eens Oosthoek mochten rijden, direct een 4detijd algemeen. Poelberg werd geannuleerd.

We hebben gans de dag in concurrentie gelegen met het team Oosterlinck - Vanden Berghe, uiteindelijk zijn zij dan derde geworden en wij zesde in de eindstand. De lekke band heeft ons de das om gedaan. Maar was wel leuk om allemaal zo dicht bij elkaar te zitten met de tijden.

Maar uiteindelijk toch super content over de dag, het gevoel met de nieuwe motor is er en de resultaten zullen wel volgen. J  Vada Racing heeft dit terug super gedaan. TAC rally is en blijft één van de mooiste rally evenement in de streek.  Een dikke pluim voor de organisatie.

ALV saneren van tanks
zwembaden en wellness

http://www.daviddesign.be
c est bene

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen