× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
c est bene ALV saneren van tanks http://www.daviddesign.be zwembaden en wellness

03-04-2019

2019 - Cris Algoedt mikt op podiumplaatsen met Danneels BMW 1

2019 - Cris Algoedt mikt op podiumplaatsen met Danneels BMW 1

Voor Cris Algoedt start het rallyseizoen 2019 met zijn thuiswedstrijd de TAC Rally van Tielt. De slager uit Zwevezele zat de afgelopen maanden niet stil en is klaar voor het seizoen 2019. 

"De wagen werd deze winter, naar goede gewoonte, volledig nagezien en gereviseerd door KB Racing. De wagen is niet verder geëvolueerd want als we sneller willen gaan moet de piloot een update krijgen," lacht Cris. "Vorig jaar hadden we een heel goed seizoen, met in de M Cup een vierde plaats in Tielt en een tweede plaats in de Omloop van Vlaanderen. Dit jaar wil ik opnieuw op het podium staan, en waarom niet meteen in m'n thuisrally..."

Didier Bostoen zal in het merendeel van de wedstrijden co zijn in de Danneels BMW. Vorig jaar reden Cris en Didier reeds samen in de ConXion Omloop van Vlaanderen.

Het seizoen zal opnieuw bestaan uit een 7 tal wedstrijden in West-Vlaanderen. De TAC, Ypres en de Omloop van Vlaanderen in het BRC en Oostrozebeke, Staden en de Hemicuda in het VAS kampioenschap.

"Deze wedstrijden zijn perfect te combineren met de slagerij," aldus Cris die sinds kort ook een eigen limoncello op de markt heeft gebracht. "Onder de merknaam Belgian Limoncello maken en verkopen we onze eigen artisanale limoncello. Het merk slaat goed aan, er zijn nog niet zoveel verkooppunten maar zowel in de slagerij als via onze webshop genietmetmate.be verkoopt de limoncello heel vlot!"

De BMW 1 krijgt voor de TAC ook nog een nieuwe livery, maar uiteraard blijft de BMW de kleuren van Danneels dragen.

c est bene
ALV saneren van tanks

http://www.daviddesign.be
zwembaden en wellness

Trefwoord(en)

Verwante artikelen