× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
zwembaden en wellness c est bene http://www.daviddesign.be ALV saneren van tanks

01-04-2019

Preview - TAC Rally - JDP rallyteam

Preview - TAC Rally - JDP rallyteam

JDP rallyteam neemt deel aan de derde opeenvolgende TAC rally

Voorgaand rallyjaar werd afgesloten met een gemengd gevoel. Het tegenvallend resultaat en de gemiste ervaring in de Tieltse thuisrally werd grotendeels goedgemaakt tijdens de rally van Staden. Doch blijft het leergeld van vorig jaar in het achterhoofd schuilen en wordt in eerste instantie gestreefd naar een dag vol plezier en amusement en dit opnieuw samen met goede vriend Didier Vandenheede als co-piloot. De effectieve doelstelling is om op een gestaag tempo ervaring en evolutie op te bouwen.

Ook dit jaar wordt er opnieuw beroep gedaan op een wagen vanuit de XLT renstal. De vertrouwde Ford Fiesta R2 wordt ingewisseld voor de geëvolueerde versie namelijk een Ford Fiesta R200. De voorstelling van de wagen zal plaatsvinden op de Shakedown zelf. De gekende proef “De Ratte” gaat door op woensdag 10 april. Hierbij zijn alle sympathisanten, rally vrienden en natuurlijk onze sponsoren hartelijk uitgenodigd vanaf 18 uur voor een hapje en een drankje in en om onze service tent. De exacte locatie van onze serviceplaats bevindt zich in het begin van de Burgemeester A. Guilbertlaan en dit vlakbij de frituur ‘De Friethoek’. Na een korte wandeling kan van hieruit ook het echte rallywerk bewondert worden.

Bij deze wil ik dan ook mijn sponsoren bedanken; Schotte Schrijnwerkerij, De Jong Onderhoud & Constructie, Advocatenkantoor David Lust, Slotenmaker Johan Ruiselede, JDE Electriciteit, Schilder- en behangwerken Jan Debackere, Autohandel Wouter bvba, Wouter Bouwt en B-MED.

zwembaden en wellness
c est bene

http://www.daviddesign.be
ALV saneren van tanks

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen