× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
MLV banden velgen Poperinge zwembaden en wellness Yprauto http://www.daviddesign.be

25-03-2019

Wedstrijdverslag - Rally des Ardennes - Niels Reynvoet

Wedstrijdverslag - Rally des Ardennes - Niels Reynvoet

De Rallye des Ardennes was voor Niels Reynvoet en Willem Verbeke, na de BRC wedstrijd in Haspengouw, de 2de wedstrijd met de Skoda Fabia R5.

"We kwamen aan de start om  extra km’s te maken ter voorbereiding van de komende BRC-manches (TAC en Rallye de Wallonie).  Met een zwaar deelnemersveld,  waaronder de Citroën WRC’s van Matton en Jourdan was een podiumplaats al hoog gegrepen. 

We begonnen  de rally met een verrassende best tijd op KP 1. Met een minimale voorsprong van 1 seconde op teamgenoten Jourdan Serderidis en Fred Miclotte vertokken we op KP 2. De eerste lus werd afgesloten met een ex aequo. Het beloofde een spannende en leuke tweestrijd te worden. Een beetje onverwacht kwam Matton nooit echt in het stuk voor. 

En of het een spannende strijd werd! We verdeelden de scratchen  netjes. Zo begonnen wij de laatste lus met een voorsprong van 8 seconden op Jourdan en Fred. Het zeg er naar uit dat het nagelbijten ging worden tot op het einde.

Met nog 2 kp’s te gaan, naderde de Citroen WRC tot op 3 seconden. Na een best tijd op de voorlaatste KP geloofden we echt in de overwinning maar moesten we blijven strijden, rustig de wedstrijd uitrijden was geen optie.  We eindigen deze thriller met amper 3 seconden voorsprong na 120 km koers.  Bedankt aan het SXM-team en onze sponsors om in ons te geloven en deze ervaring voor ons mogelijk te maken. 

Ook een dikke proficiat aan Jourdan en Fred voor deze mooie strijd. En bedankt om ons een level hoger te pushen. Wij kijken al uit naar onze “thuisrally” binnen 3 weken."

MLV banden velgen Poperinge
zwembaden en wellness
Yprauto

http://www.daviddesign.be

Trefwoord(en)

Verwante artikelen