× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
Verzekeringen Delaere zwembaden en wellness MLV banden velgen Poperinge http://www.daviddesign.be ALV saneren van tanks

12-03-2019

Wedstrijdverslag - Rallysprint van Moorslede - Nick Toorre

Wedstrijdverslag - Rallysprint van Moorslede - Nick Toorre

Verslag Rallysprint Moorslede Nick Toorre – Frank Verschoore

"Na de Haspengouw hadden we toch nog enkele problemen op te lossen en waren onder andere nieuwe wiellagers besteld. En indien we alles op tijd geleverd en gemonteerd kregen zonder nachtwerk zoals daags voor de Haspengouw zouden we van start gaan in Moorslede, ook omdat dit in onze achtertuin verreden wordt natuurlijk.

Alles leek goed te komen en stukken werden op tijd geleverd en gemonteerd en na korte testrit leek alles in orde om te starten in Moorslede. Maar … Toen we de wagen van de garage naar de service reden voor de technische keuring merkten we plots dat we niets van rem hadden. Dus daar kwam de stress die we nu net wilden vermijden terug... Na de keuring mochten we op de service verder zoeken naar het probleem en we kregen goedkeuring van de organisatie -waarvoor dank – om de  wagen in het wagenpark te rijden als het euvel opgelost was. Na een helse zoektocht werden nog 2 nieuwe remschijven gevonden en een nieuwe rempomp waardoor we de wagen rond middernacht het gesloten wagenpark in konden rijden!

De rally zelf, eerste ronde kwamen we goed door met een 2e tijd bij de historics en een mooie 11e tijd algemeen. Bij het rijden naar de 2e doortocht ondervonden we plots terug problemen met de remmen, een geluk voor ons werd deze dan geneutraliseerd door het ongeluk tegen de elektriciteits- paal zodat we terug naar de service konden. Na nog eens goed te ontluchten konden we terug vol gaan voor de 3e en 4e doortocht met een snelste tijd bij de historics na de cardanproblemen bij Lietaer! Dus al bij al een mooi afsluiter van de toch wel stresserende dag! Dikke dank aan de service crew die bij dit hondeweer hun job super hebben gedaan! Respect!

Volgende afspraak wordt normaal Tielt, hopelijk met wat minder stress voor de start!"

Verzekeringen Delaere
zwembaden en wellness
MLV banden velgen Poperinge

http://www.daviddesign.be
ALV saneren van tanks

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen