× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
ALV saneren van tanks c est bene http://www.daviddesign.be zwembaden en wellness

04-03-2019

Eerste info 45ste Rally van Wervik

Eerste info 45ste Rally van Wervik

Afeglopen vrijdag zijn in alle stilte de inschrijvingen online geopend voor de 45ste editie van de Rally van Wervik. "Heel vlug hadden er al enkele piloten dit opgemerkt de teller staat nu op een bescheiden 16 wagens. Graag zouden wij terug een 150 wagens effectief zien starten." wist voorzitter Filiep Forrest ons te vertellen.

"Verleden jaar stonden er 170 op de lijst maar wij hadden er echt geen probleem mee dat er op het laatste een 18 tal wagens door diverse omstandigheden hun kat stuurden. Jammer... er zaten wel enkele potentiele winnaars tussen maar wij waren zeer tevreden met de aanwezigen. Voor dit jaar verwachten we iets in dezelfde richting. Een stormloop aan inschrijvingen op zeer korte tijd zoals in Kortrijk heb ik liever niet , dat is geen spek voor onze bek. Onze inschrijvingen kunt u terugvinden op www.scuderiavervica.be."

De wedstrijd zelf ondergaat geen veranderingen: parcours en timing blijven onveranderd. Tevens telt de wedstrijd opnieuw voor het Engelse MSA Protyre Motorsport UK Asphalt Championship en het FRC Kampioenschap dat zijn 10° editie viert. 
Net zoals bij de vorig jaar is er live_stream uitzending maar niet met 1 maar nu wel met 3 cameraploegen en presentatoren. En terug een half uur verslag op TV van onze wedstrijd. Ideaal voor wie zijn bedrijf in Engeland in de kijker wil plaatsen.

Ook de samenwerking met GEODYNAMICS werd voor enkele jaren verlengt. "Dit komt de veiligheid alleen maar ten goede, en waar nodig kunnen we soms sneller ingrijpen wat alleen maar positief is." aldus Filiep.
"Ook de VIP bar zal dit jaar wat grootser zijn en beter worden gepromoot. Vorig jaar alleen maar lof maar we waren er veel te laat aan begonnen en niet te groots opgevat daar het even proefdraaien was. Nu op naar het betere werk."

Op de foto ziet u een beeld van het kampioenenfeest waar we de eer hadden aan tafel te zitten met de inrichters van de Manx rally en deze van de rally van Ierland. "Van lijks naar rechts mijn vrouw Carine, de wedstrijdleidster van de Manx Rally, onze Lysiane met naast haar twee bestuursleden van de Manx rally. Naast hen de inrichters van de Rally van Ierland. Rechtstaand Houward TV Rallypresentator die ook live in Wervik commentaar heeft en me zelf om de rij af te sluiten."

ALV saneren van tanks
c est bene

http://www.daviddesign.be
zwembaden en wellness

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen