× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
ALV saneren van tanks zwembaden en wellness Verzekeringen Delaere http://www.daviddesign.be MLV banden velgen Poperinge

04-03-2019

2019 - 4 verschillende teams in de Comtex Ford Fiesta R2 - debuut in Moorslede

2019 - 4 verschillende teams in de Comtex Ford Fiesta R2 - debuut in Moorslede

Enkele maanden geleden stelde Comtex het project "Jong Rally Talent" voor. Het bedrijf uit Roeselare, dat gespecialiseerd is in werkkledij, zocht een jongere om met een Ford Fiesta R2 één of meerdere wedstrijden te rijden. 

De Ford Fiesta R2 zal komend weekend debuteren tijden de Rallysprint van Moorslede. "Xavier Lannoo zal de eerste wedstrijden rijden met de wagen," vertelde Giovanni Compaert, zaakvoerder van Comtex, ons. "Xavier is zaakvoerder van garage XLT en heeft de afgelopen maanden de Fiesta volledig heropgebouwd. Dus hij is ook de ideale piloot om de wagen te testen en verder af te stellen."

De Fiesta zal nadien nog een zestal keer te zien zijn. In 4 VAS wedstrijden zien we "Jong Rally Talent", in de Criterium wedstrijden stond er geen berperking op de leeftijd. Jo Muylle zien we in de ORC en Gilles Depla, Iben Deveeuw in de Hemicuda Rally en Emile Devos en Cédric Jacques rijden zowel de Rally van de Monteberg en de Rally van Kortrijk. In de Monteberg zal Emile de wagen besturen, in Kortrijk wisselen ze van plaats en rijdt Cédric met de Fiesta.

In de Criteriumwedstrijden van de TAC en de ConXion Omloop van Vlaanderen rijden Peter Verspuij en Frank Derycke in de Comtex Ford Fiesta R2. 

Je kan Comtex Rallysport ook volgen via facebook.

ALV saneren van tanks
zwembaden en wellness
Verzekeringen Delaere

http://www.daviddesign.be
MLV banden velgen Poperinge

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen