× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
ALV saneren van tanks MR Solar Verzekeringen Delaere zwembaden en wellness MLV banden velgen Poperinge http://www.daviddesign.be

26-02-2019

2019 - Steve Becaert la carte met Mitsubishi Lancer EVO X

2019 - Steve Becaert  la carte met Mitsubishi Lancer EVO X

Ook Steve Bécaert heeft zijn programma voor 2019 rond, de transporteur uit Poperinge eindigde het vorige seizoen in mineur met een opgave in de Condroz. "Het was inderdaad een zeer teleurstellende Condroz rally waar we de handdoek moesten gooien omwille van een kleine prul," aldus Steve die na de opgave in Hoei nog waar weinig zin had in de Rally van Kortrijk.

"Het budget werd dan ook opgespaard en gehouden om onze wagen tijdens de winter van de nodige revisie te voorzien. Ons nieuw seizoen ziet er relatief “rustig” uit met à la carte wedstrijden. Aangezien het professioneel druk is rijden we behalve Ieper geen BRC wedstrijden. Komend weekend starten we in de rallysprint van L’Homme om daarna in Moorslede te starten. De rest van het seizoen zal opgevuld worden met enkele ASAF en VAS wedstrijden.
Eind vorig jaar heeft Nico Beernaert, mijn vaste co, de helm aan de haak gehangen. Ik wil Nico zeker bedanken voor de 4 toffe jaren, vanaf nu zal Jochen Vandersarren de noat's lezen.
"

Maar indien er dit jaar geen crashes of onverwachte kosten zijn aan de vertrouwde Mistubishi Lancer wil Steve toch graag nog eens met een topwagen op pad gaan. "Misschien zetten we wel nog eens eenmalig een R5 avontuur op het programma. Hoewel een Lancer EVO naar mijn mening prijs kwaliteit de beste wagen is kan je het koers-gevoel toch niet vergelijken met een R5."

ALV saneren van tanks
MR Solar
Verzekeringen Delaere

zwembaden en wellness
MLV banden velgen Poperinge
http://www.daviddesign.be