× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
Yprauto MLV banden velgen Poperinge http://www.daviddesign.be zwembaden en wellness

25-02-2019

Wedstrijdverslag - Haspengouw Rally - Nick Toorré

Wedstrijdverslag - Haspengouw Rally - Nick Toorré

Wat een Debuut van het seizoen zonder stress moest worden draaide toch enigszins anders uit. 

"Na bezoek aan de keuring enkele weken voor de rally werd tijdens de rit terug naar huis vastgesteld dat de motor water aanmaakte. Dit waarschijnlijk nog als gevolg van de opgave tijdens de Omloop van Vlaanderen vorig jaar waar we met een warmgelopen motor moesten opgeven. Na nieuwe koppakking en afgevlakte culasse werd alles terug gemonteerd en getest. En tot grote verbijstering zag men dat deze nog meer rookte dan voordien... Onderblok gebarsten. Zo moest in allerijl nog een andere blok klaargemaakt worden en alles gemonteerd. Dit was de week voor Haspengouw... Tegen dat alle stukken geleverd werden en alles terug in elkaar zat was het al woensdagnacht en was er maar juist de donderdag meer om de mapping op punt te zetten. Fris kwamen we dus niet echt aan de start, daar we alles zelf doen.

Na Kp1 werd al snel duidelijk dat we de M3 van Guino Kenis niet konden bijbenen. Met zijn ervaring en de krachtige M3 was voor ons onbegonnen werk om daar iets tegenover te kunnen zetten bij ons debuut. Vooral aan de situaties aan hoge snelheid moesten we wennen. Dit zijn we in de Westhoek niet gewoon. En wanneer we dan tijdens de rondjes op Kp Heers 15 à 20 seconden verloren achter een tragere deelnemer zat er voor ons niets meer in dan onze 2eplaats vast te houden! Wat op zich een makkelijk opdracht leek was dit het zeker niet, zie maar naar de vele sorties en opgaves tijdens de eerste ronde! Ook wij werden niet van pech gespaard, want met een loskomend wiellager en een afgebroken wielbout was het nog nagelbijten om heelhuids over het podium te komen!

Met een 2de plaats en 21ste algemeen zijn we zeker tevreden bij ons debuut in Haspengouw. Alvast grote dank aan de Service mensen (want ook voor hun waren het drukke dagen) en aan de sponsors!

Volgende afspraak wordt de TAC in Tielt! Alvast tot dan."

Yprauto
MLV banden velgen Poperinge

http://www.daviddesign.be
zwembaden en wellness

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen