× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
zwembaden en wellness ALV saneren van tanks http://www.daviddesign.be c est bene

04-02-2019

2019 – Robin Maes concentreert zich op zijn zaak en op 2020

2019 – Robin Maes concentreert zich op zijn zaak en op 2020

Robin Maes werd in 2017 Belgisch kampioen bij de historics en maakte begin vorig jaar de overstap naar de Skoda Fabia R5. De ondernemer zal het echter in 2019 iets rustiger aan doen…

Op autosportgebied wel te verstaan,” lacht Robin die met de MR Group heel wat plannen heeft. “De laatste maanden werden grote investeringen gedaan en ik vind het belangrijk om deze persoonlijk op te volgen. We openen binnenkort een gloednieuw gebouw en het bedrijf richt zich sinds kort ook op het buitenland.

Ondanks de drukke professionele agenda sluit Robin een one-shot niet uit. “Ik ga waarschijnlijk Vincent Verschueren navigeren in de wedstrijden waar hij geen co heeft en ik kijk er ook naar uit om nog eens de gele kameel van stal te halen. Alhoewel de R5 ervaring heel tof was ligt mijn hart toch bij achterwiel aangedreven wagens… En die M3 heeft me steeds grote voldoening gegeven.
We lassen een rustiger jaar in, maar werken ook aan een come-back. Welke richting we dan uitgaan weet ik niet, opnieuw met een R5 of richting Porsche? We zullen wel zien. Sowieso wil ik wel nog eens met een GT3 rijden, maar ook de R5 blijft me aanspreken.

zwembaden en wellness
ALV saneren van tanks

http://www.daviddesign.be
c est bene

Trefwoord(en)

Verwante artikelen