× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
zwembaden en wellness Yprauto http://www.daviddesign.be MLV banden velgen Poperinge

29-01-2019

Partnership Ypres Rally en Ardeca

Partnership Ypres Rally en Ardeca

Als familiebedrijf is Ardeca gespecialiseerd in smeermiddelen voor automotieve, landbouw, –en industriële toepassingen. Men is ook trots op de afzet naar een 75-tal landen wereldwijd, waarbij de automotieve markt het belangrijkste deel uitmaakt.

"Onze producten beschikken over de laatste smeertechnologieën –en vereisten waardoor we beschikken over officiële goedkeuringen van autoconstructeurs zoals Mercedes-Benz, BMW, Opel, Volkswagen, Volvo, … Dit stelt ons in staat om zowel onafhankelijke garages en bedrijven alsook officiële concessiehouders en overheidsinstanties te beleveren met onze producten. Vorig jaar vierden we ons 30-jarig bestaan en komend jaar zijn we trotse lubricant partner van de Ypres Rally. Hierdoor blijven we op koers om onze klanten voorts te overtuigen van onze kwaliteiten als oliespecialist.

Het unieke partnership met Ypres Rally biedt ons mogelijkheden om klanten uit te nodigen uit binnen –en buitenland. Daarnaast blijft naambekendheid hierin een belangrijke rol spelen. We zullen zichtbaar zijn op de achterzijde van alle wagens. Er wordt een fully branded security wagen voorzien en als kers op de taart ondersteunen we een “Ardeca area” op het parcours die toegankelijk is voor iedereen. We kijken uit naar een leuke samenwerking ter voorbereiding van dit prachtig event !"

zwembaden en wellness
Yprauto

http://www.daviddesign.be
MLV banden velgen Poperinge

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen