× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
zwembaden en wellness Verzekeringen Delaere http://www.daviddesign.be MLV banden velgen Poperinge MR Solar Benoit Blaise ALV saneren van tanks
DECOVAN zoekt chauffeur

26-01-2019

2019 - Xavier Lannoo heeft druk jaar met XLT Rallysport, maar geen tijd om zelf te rijden...

2019 - Xavier Lannoo heeft druk jaar met XLT Rallysport, maar geen tijd om zelf te rijden...

Ook bij XLT is men volop bezig met de voorbereidingen voor 2019. Zaakvoerder Xavier Lannoo is na de brand van eind vorig jaar volop bezig met de heropbouw van de garage en zal zelf waarschijnlijk een sabbat jaar moeten inlassen. 

"Al mijn tijd gaat momenteel naar de opbouw van de garage," aldus Xavier. "Daardoor ga ik waarschijnlijk niet kunnen rijden, we hebben ook nog steeds 2 Fiesta's in verhuur en we doen ook het onderhoud en service voor enkele klanten. Ook in het project met de Fiesta R2 van Comtex kruipt wel wat werk. Deze Fiesta is bijna volledig terug opgebouwd en moet klaar voor de Rallysprint van Moorslede."

De Peugeot 208 T16 die met Guillaume Dilley een stevige crash maakte in de Hemicuda staat ook nog steeds in de garage. "We hebben nog niet beslist wat we met de R5 gaan doen... Of we bouwen de Peugeot zelf terug op, of we gaan deze zo verkopen, dat moet nog besproken worden," besluit Xavier. 

Rallycross Francochamps
zwembaden en wellness
Verzekeringen Delaere

http://www.daviddesign.be
MLV banden velgen Poperinge
MR Solar
Benoit Blaise
ALV saneren van tanks

Trefwoord(en)

Verwante artikelen