× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
Autostal Duindistel Optiek Vanneste Hooglede Izegem http://www.daviddesign.be

26-01-2019

2019 - Achiel Boxoen mikt op BRC - ERC programma

2019 - Achiel Boxoen mikt op BRC - ERC programma

Het is bijzonder stil rond Achiel Boxoen. Na zijn ontslag bij Skoda begin 2018 werd hij door Philip Cracco opgenomen in het Jobfixers Rallyteam. Door een gebrek aan budget zagen we hem echter niet meer in de 3 laatste manches van het BRC.

Maar Boxoen Junior zat blijkbaar niet stil want via een facebook-post doorbreekt hij de stilte. "Het is de laatste tijd een beetje stil geweest. Ik ben druk bezig aan mijn rallyprogramma voor 2019 en ben op zoek naar extra partners. Mijn doel is om minimaal 3 BRC-rally's, of meer afhankelijk van het budget) te rijden, en 5 ERC-rally's. Work in progress!" aldus Achiel.

Het blijft echter nogal vaag... Onze vraag of hij binnen het Jobfixers team blijft ontweek hij. "More to come soon..." was zijn enige commentaar.

Achiel is de zoon van voormalig piloot Joost Boxoen. Deze werd vooral bekend in de periode met de Mitsubishi Lancer. Later reed Joost nog enkele seizoenen met een Subaru WRC. Na 2003 zagen we Joost nog voor enkele one-shots en in 2011 reed hij zijn laatste wedstrijd, de Rallysprint van Moorslede in een Skoda Octavia WRC. 

Autostal Duindistel
Optiek Vanneste Hooglede Izegem
http://www.daviddesign.be

Trefwoord(en)

Verwante artikelen