× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
Verzekeringen Delaere ALV saneren van tanks MLV banden velgen Poperinge http://www.daviddesign.be zwembaden en wellness

21-01-2019

2019 - Cedriek Merlevede minimum 3 wedstrijden met Opel Kadett

2019 - Cedriek Merlevede minimum 3 wedstrijden met Opel Kadett

Vorig jaar proefde Cedriek Merlevede samen met Bjorn Syx van de rallysport in de Short Rally van de Monteberg. In de Opel Kadett van Alltec Seys reed Cedriek op kp Monteberg en Bjorn op kp Busseboom. Dit jaar zien we Cedriek opnieuw aan het werk met de gekende Kadett. 

"We rijden al zeker 3 wedstrijden met deze Kadett," opent Cedriek ons gesprek. "We starten voor het eerst in de sprint van Moorslede om daarna de 2 thuiswedstrijden te rijden: de Monteberg en Ieper. Afhankelijk van de verloop van mijn seizoen in de autocross kan er nog een vierde wedstrijd bijkomen, maar dat zien we wel...
Ik wil de wagen eerst nog wat beter leren kennen, en daarna proberen wat goede tijden neer te zetten en ons zeker amuseren.

Voor de Rallysprint van Moorslede doet Cedriek een beroep op Manuel Merlevede. Momenteel zien we de oranje Opel Kadett van Alltec Seys nog in de serie Eigen Kweek als "den otto" van Frank Welvaert... 

Naast deze 3 wedstrijden met de Kadett blijft Cedriek Merlevede ook actief in de autocross. "We zijn bezig met de bouw van een nieuwe wagen. Het is niet de bedoeling om een volledig kampioenschap te rijden, maar hier en daar wil ik wel nog een leuke wedstrijd meepikken."

 

Verzekeringen Delaere
ALV saneren van tanks
MLV banden velgen Poperinge

http://www.daviddesign.be
zwembaden en wellness

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen