× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
herstellen smartphone tablet Benoit Blaise zwembaden en wellness ALV saneren van tanks

11-01-2019

Kempenrally 2020 alleen mogelijk met vers bloed in organisatie

Kempenrally 2020 alleen mogelijk met vers bloed in organisatie

Eind 2017 slaagde een kleine groep van Kempische autosportenthousiastelingen erin opnieuw een Kempenrally op de rallykaart te zetten in de vorm van een historic regularitywedstrijd. Iets wat sommigen voor onmogelijk hadden gehouden in deze regio! Het huidige bestuur zou dit project graag een waardig vervolg geven maar dat kan enkel als het organisatiecomité een forse uitbreiding kent.

"We gaan dus op zoek naar gemotiveerde mensen die ons kunnen bijstaan in het vinden van geschikte parcours, langsgaan bij buurtbewoners en gemeentebesturen, helpen bij de opmaak van roadbook en veiligheidsboek, een mooie reclamecampagne mee kunnen opzetten, een degelijke en informatieve website bouwen, helpen bij de sponsorwerving enzovoort. Ook handige Harry's zijn steeds welkom. Vele handen maken immers lichter werk. Zonder steun van deze mensen is een nieuwe inrichting helaas niet aan de orde!  
Daarom nodigen we u graag uit voor de infovergadering Kempenrally 2020 die zal plaatsvinden op zaterdag 12 januari 2019 in Café De Pelleman (Pellemanstraat 27 te Kasterlee) met aanvang om 14u. Waarom pas in 2020? Welke aanpassingen? Waar? Wat blijft behouden? Dat verneem je allemaal op deze vergadering. Wij hopen dat je er bij kunt zijn!  Belangrijk: Ook als je je steentje wilt bijdragen aan de organisatie van een nieuwe Kempenrally, blijft de mogelijkheid bestaan om zelf deel te nemen!
"

herstellen smartphone tablet
Benoit Blaise

zwembaden en wellness
ALV saneren van tanks

Trefwoord(en)

Verwante artikelen