× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact

☰ MENU
ALV saneren van tanks Verzekeringen Delaere MR Solar http://www.daviddesign.be zwembaden en wellness

11-01-2019

2019 - Kjell Vandenberghe zocht originele manier om met BMW M3 VAS kampioenschap te rijden

2019 - Kjell Vandenberghe zocht originele manier om met BMW M3 VAS kampioenschap te rijden

Net zoals veel piloten is Kjell Vandenberghe ook bezig met de voorbereidingen voor het seizoen 2019. Kjell wil met zijn BMW M3 komend seizoen graag het volledige VAS kampioenschap afwerken, omdat de zoektocht naar sponsors steeds moeilijk is heeft Kjell een origineel idee uitgewerkt. 

"Het valt me op dat het als maar moeilijker is om aan sponsors te geraken... Daarom willen we nog eens dezelfde actie doen als in tijd met de Twingo R1. De mensen kunnen ons steunen met 25 euro en in ruil staan zij een heel seizoen op het dak van onze BMW M3. Dat mag van alles zijn van fotos, zowel honden, katten, autos, eigen foto's, feestfotos, ... Alle kleine beetjes maken een groot geheel die ons heel wat steun kan bieden in 2019," aldus Kjell. 

"Normaal rijden we de volledige VAS kalender. Onze ambitie is om vooral veel bij te leren en proberen te concureren met de andere M3’s. De kinderziektes zouden nu toch allemaal uit de wagen moeten zijn dus het is tijd om er volledig voor te gaan.
Voor het eerst gaat Jonas Vanlauwe mee als copiloot. Jonas maakt ook zijn debuut in de rallysport. Enkel in Kortrijk zal hij zijn plaats eenmalig afstaan aan Dieter van Betsbrugge van Delissimo.
"

ALV saneren van tanks
Verzekeringen Delaere
MR Solar

http://www.daviddesign.be
zwembaden en wellness

Trefwoord(en)

Verwante artikelen