× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
Yprauto MLV banden velgen Poperinge zwembaden en wellness http://www.daviddesign.be

04-01-2019

2019 - Skoda Fabia R5 naast de 2 Fabia WRC bij Rent Speed Racing

2019 - Skoda Fabia R5 naast de 2 Fabia WRC bij Rent Speed Racing

RSR (Rent Speed Racing) hoopt dat 2019 even succesvol zal zijn als het afgelopen seizoen. Het team heeft er immers een succesvol jaar opzitten, met in mei de opening van een nieuwe werkplaats in Wellin en 20 deelnames in 13 verschillende wedstrijden...

Met de Skoda Fabia WRC werden er in 2018 vier algemene overwinningen genoteerd. Na de dubbele opgave in de Rallye de Wallonie, hebben de Skoda's de 9 volgende wedstrijden kunnen uitrijden.
Ook de historic VW Golf en Citroën Saxo hebben hun betrouwbaarheid bewezen. De Golf komt reeds aan de start in de Legend Boucles en later zullen de Citroën Saxo en de Skoda WRC snel hun opwachting maken in regionale wedstrijden. Er kwamen immers heel wat aanvragen binnen bij RSR in het tussenseizoen.

Het jaar 2019 ziet er bijzonder goed uit bij Rent Speed Racing, met de komst van een Skoda Fabia R5! De wagen is het chassis nummer 144 dat rechtstreeks komt van Wevers Sport. Het is een wagen die amper 7 wedstrijden heeft gereden (EWRC) en voorzien is van alle evoluties. Met de 2 Fabia's WRC (chassis 7 en 23) en de Fabia R5 heeft RSR alles in huis voor zowel nationaal als regionaal mee te strijden voor het podium. En de historic VW Golf van 1979 en de Citroën Saxo zijn de ideale wagens om te debuteren in de rallysport.

Daarmee is Rent Speed Racing de ideale partner voor iedere piloot. Bovendien verzorgt het team op aanvraag ook de catering en de ontvangst van VIP's. 

Yprauto
MLV banden velgen Poperinge
zwembaden en wellness

http://www.daviddesign.be

Trefwoord(en)

Verwante artikelen