× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
Autostal Duindistel Optiek Vanneste Hooglede Izegem http://www.daviddesign.be

18-12-2018

Spa Rally - Een afwisselend parcours met maar 1 proef op het circuit...

Spa Rally - Een afwisselend parcours met maar 1 proef op het circuit...

De Herock Spa Rally wordt dit jaar op twee dagen gereden, zaterdag 16 en zondag 17 maart. Op zaterdag rijden de deelnemers 2 ronden van 5 proeven en een ronde van 2 proeven. Met iets meer dan 100 wedstrijdkilometer op het programma. De proeven zijn in de regio Stavelot-Trois-Ponts, Stoumont en Spa-Theux. Deze lange dag begint om 8:00 uur en de terugkeer van de eerste auto is rond 20:30 uur gepland.

Vergeet niet dat op zaterdag er ook de gelegenheid is om de Spa Rally Classic in actie te zien. 

Op zondag wachten nog 3 stevige ronden van 4 proeven op de deelnemers. Vier zeer gevarieerde proeven, waaronder de enige kp rond het circuit van Spa-Francorchamps, maar ook een nieuwe proef aan de kant van Herve en een laatste proef die eindigt in het hart van de stad Spa.
De eerste wagen wordt verwacht op het podium in Spa rond 17:30 uur. De deelnemers aan het Criterium rijden de zondag, ook ongeveer 100 km.

Het podium verhuist naar het centrum van Spa, maar de service zone profiteert opnieuw van de faciliteiten van het Circuit de Spa-Francorchamps. Parkeren voor de service zone en de proef rond het circuit is gratis. 

Autostal Duindistel
Optiek Vanneste Hooglede Izegem

http://www.daviddesign.be

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen