× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
zwembaden en wellness Yprauto MR Group MLV banden velgen Poperinge http://www.daviddesign.be

24-11-2018

Waregem Oldtimer Event op 30 november, 1 en 2 december in Waregem Expo

Waregem Oldtimer Event op 30 november, 1 en 2 december in Waregem Expo

Dit weekend sluit het rallyseizoen af, maar de autoliefhebber blijft volgende week niet op zijn honger zitten. Wim Soenens en zijn team richten immers volgend weekend de vierde editie in van het Waregem Oldtimer Event in.

"Bezoekers zullen zich in Waregem aan zo'n 150 heel diverse auto's kunnen vergapen. De blikvangers zijn een vooroorlogse BMW 328 Roadster van 1938, met een waarde van ca. 1 miljoen Euro en een Lamborghini 400 GT 2+2 van 1967, waarde geschat op 750.000 Euro. Meer dan de moeite om te komen kijken dus," aldus Wim Soenens. 

Er is een duidelijke aanwezigheid van Italiaanse wagens zoals Fiat, Ferrari, Alfa Romeo,... Maar ook merken zoals Mercedes, Porsche, Autin Healey, Jaguar, Aston Martin, BMW en volkswagen zijn present. De wagens komen niet enkel uit Blegië, maar worden van over de ganse wereld verscheept. Ook voor de rallyliefhebbers staan er enkele pareltjes, zo is er onder andere een heel mooie Peugeot 205 T16, de basis van de latere groep B, aanwezig.

Naast de oldtimers is er ook een ruim aanbod van jukeboxen, emaille reclameborden, oude benzinepompen, kunstwerken, ... De beurs zit duidelijk in de lift, want de beurs is voor standhouders reeds geruime tijd uitverkocht. Vorig jaar kreeg de beurs meer dan 8000 bezoekers over de vloer.

De beurs gaat door op vrijdag 30 november van 13 tot 20u en zaterdag 1 en zondag 2 december steeds van 9u30 to 18u30 in Waregem Expo. Meer info op www.oldtimerevent.be.

Wim Soenens heeft ook 10 ere-gastkaarten voorzien voor de bezoekers van rallylovers.be... Kijk snel op de Facebook pagina en maak kans op één van deze 10 tickets!

zwembaden en wellness
Yprauto

MR Group
MLV banden velgen Poperinge
http://www.daviddesign.be

Trefwoord(en)

Verwante artikelen