× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
Autostal Duindistel Optiek Vanneste Hooglede Izegem http://www.daviddesign.be

22-11-2018

Voorstelling Opel Ascona Michel Casseyas

Voorstelling Opel Ascona Michel Casseyas
Voorstelling Opel Ascona Michel Casseyas Voorstelling Opel Ascona Michel Casseyas

Bij de voorstelling van de Opel Ascona A van het rallyteam Michel Casseyas-Nicolas Morreel voor de 6 Uren van Kortrijk kreeg de "Black Horse" een gedeeltelijk nieuwe livery.

Michel Casseyas: "Hoofdsponsors voor onze thuisrally is A.D Cleaning uit Kuurne.Dit is een dynamisch bedrijf uit Kuurne die zich specialiseert in het reinigen en ontmossen van daken.Ook Immo Nele Tassaert uit Kortrijk ,Venticleaning Zwevegem,Software Solutions Antaras uit Vremde,T Recupke Kortrijk,Promanté Sint Denijs Zwevegem, en PLS Led-verlichting uit Lauwe steunen ons rallyteam ! Traditiegetrouw is de 6 uren van Kortrijk de rally waar we ons eens "tonen" aan ons thuispubliek...alleen was dat de laatste 2 edities met negatieve afloop...dit jaar willen we daar verandering in brengen.

De toon is alvast gezet want vanaf heden hebben we ons eigen supporterslokaal :Café De Rembrandt in Heule.Een heel leuk initiatief van enkele vrienden die Nicolas en ik toejuichen.Hopelijk kunnen we daar zondagavond onze aankomst van onze thuisrally vieren!"

Autostal Duindistel

Optiek Vanneste Hooglede Izegem
http://www.daviddesign.be

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen