× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
ALV saneren van tanks Verzekeringen Delaere MR Solar zwembaden en wellness http://www.daviddesign.be

09-11-2018

Ypres Rally niet zeker van plaats op TER kalender

Ypres Rally niet zeker van plaats op TER kalender

Het TER kampioenschap maakt heel binnenkort de kalender voor 2019 bekend. 5 van de 6 wedstrijden zijn reeds zeker van hun plaats op die kalender. Het kampioenschap trekt al zeker naar Italië, Frankrijk, Romenië, Spanje en Zwitserland.

Over een manche in België is voorlopig geen sprake,in een facebook bericht liet TER wel weten dat ze voor juni nog 3 mogelijkheden hebben... Opvallend is ook dat het logo van het TER kampioenschap niet meer terug te vinden is op de homepagina van ypresrally.com, dit in tegenstelling tot de logo's van het Belgische en Britse kampioenschap.

In Spanje komt er een nieuwe wedstrijd en de Rali Vinho da Madeira (Portugal) lijkt uit het kampioenschap te verdwijnen.

Het TER kampioenschap mag dan wel aan bloedarmoede lijden, afgelopen jaar werd Filip Pyck TER Production kampioen en Joachim Wagemans voor de tweede keer op rij TER2 kampioen. Wagemans werd ook tweede algemeen in het TER kampioenschap. Dankzij zijn titels in 2017 en 2018 heeft Wagemans nog 2 wedstrijden tegoed met een R5.

Eerder liet de organisatie van de Renties Ypres Rally wel weten (artikel 12 september) dat de wedstrijd in 2019 opnieuw op de kalender staat van het Prestone MSA British Rally Championship.

ALV saneren van tanks
Verzekeringen Delaere

MR Solar
zwembaden en wellness
http://www.daviddesign.be

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen