× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
zwembaden en wellness c est bene http://www.daviddesign.be ALV saneren van tanks

22-10-2018

10 jaar M Racetech en verhuis naar nieuwe locatie

10 jaar M Racetech en verhuis naar nieuwe locatie

 Jean-Yves Maelfait viert dit jaar het 10-jarig bestaan van zijn zaken M Racetech & M Cartech en verhuisde onlangs ook van Ingelmunster naar Roeselare.

"Sinds 1 oktober zitten we inderdaad op de nieuwe locatie in Roeselare. Er zijn verschillende redenen van de verhuis van de zaak," aldus Jean-Yves. "De garage in Ingelmunster werd stillaan te klein voor alle auto's. Ik leerde ook de vrouw van mijn leven kennen en voor ons gezin van 6 was de privé woonst in Ingelmunster zeker te klein geworden. Na lang zoeken vonden we in Roeselare een nieuwe locatie. Deze is commercieel heel goed gelegen en een heeft een oppervlakte van 650 m² voor de garage en tevens een heel mooie privéwoonst voor ons gezin."

Maar om de klanten van de garage nog beter te dienen zal aanpalend aan de bestaande loods nog nieuwbouw gezet worden. De vergunning voor deze nieuwbouw is momenteel nog in aanvraag, bij de opening van het nieuwe gebouw wil men graag het 10 jarig bestaan vieren met de trouwe klanten en leveranciers.

"Door de vele ervaringen in de historic racewereld, zouden we ons in de toekomst ook meer willen focussen op restauraties van auto’s, uiteraard naast onze hoofdactiviteiten! Daarom zijn we nog op zoek naar een ervaren technieker om ons team te versterken. We blijven uiteraard heel actief in de rally & racewereld & verwelkomen iedereen graag op onze nieuw locatie." besluit Jean-Yves.

zwembaden en wellness
c est bene

http://www.daviddesign.be
ALV saneren van tanks

Trefwoord(en)

Verwante artikelen