× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
ALV saneren van tanks c est bene http://www.daviddesign.be zwembaden en wellness

06-09-2018

Preview - Aarova Rallysprint - Christophe Panis

Preview - Aarova Rallysprint - Christophe Panis

Christophe Panis met Volvo 240 Turbo in Aarova Rallysprint

De Aarova Rallysprint is de afspraak van het jaar voor de weinige rallypiloten die Oost-Vlaanderen rijk is. Drie jaar na zijn eerste deelname is ook Eeklonaar Christophe Panis nog eens van de partij in Oudenaarde. Voor de gelegenheid wordt afgeweken van de vertrouwde Franse voortrekkers, want CELOPI Racing gaat er met een originele Volvo 240 Turbo van start.

Jarenlange Volvo-liefde van vader en zoon Panis ligt aan de basis van het project. “Mijn vader werkt bij Volvo Cars Gent en wou er al lang eens de rallysport in de kijker zetten met een evenement voor het personeel“, vertelt Christophe. “Hij nam het initiatief om voor de gelegenheid een Volvo te huren. Als Volvo-verkoper bij Van Schoubroek Motors in Evergem was ik uiteraard snel gewonnen voor het idee om eens met een Volvo rally te rijden. Ik wil mijn vader dan ook ongelofelijk bedanken voor de inspanningen.”

In Nederland werd een Volvo 240 Turbo met sequentiële versnellingsbak gevonden. “De wagen, die trouwens te koop is, wordt ons ter beschikking gesteld door het team van Henk en John Bosscha. We rijden zondag puur voor het plezier. Het wordt trouwens onze eerste kennismaking met een achterwielaangedreven wagen. Dank alvast aan onze sponsors ATM Chiptuning en Schoonheidsspecialiste Hilde Wytynck. We heten iedereen welkom op onze Volvo-servicestand!”, aldus Christophe Panis.

Christophe en copiloot Jeroen D’hulster gaan zondag met nummer 56 op de deuren van start. Volg het team via CELOPI Racing op Facebook!

ALV saneren van tanks
c est bene

http://www.daviddesign.be
zwembaden en wellness

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen