× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
c est bene zwembaden en wellness http://www.daviddesign.be ALV saneren van tanks

04-09-2018

Hans Weijs met Schmid BMW in Aarova Rallysprint

Hans Weijs met Schmid BMW in Aarova Rallysprint

Gisteren werd de genummerde deelnemerslijst voor de Aarova Rallysprint bekend gemaakt, maar het team van Schmid Racing zorgt voor nog een verrassing... De Nederlander Hans Weijs zal immers aan de start komen met de BMW 132 van Schmid Racing, beter gekend als "The Beast". 

Arne Bruneel zal na iets meer dan een jaar opnieuw de nota's lezen voor de snelle Nederlander. "Ik werd na de Omloop opgebeld met de vraag of ik iets te doen had zondag. Lang heb ik nioet moeten nadenken," lacht Arne die afgelopen weekend nog de nota's las voor Fredericq Delplace.
"De Rallysprint van Oudenaarde stond niet op het programma van Fredericq, dus was dit geen probleem. Samen met het team kijken we nu om de Porsche te herstellen en dan beslissen we welke wedstrijden er nog worden gereden. Ondertussen kijk ik wel uit om opnieuw naast Hans te zitten. Het is een heel sympathieke kerel die een waanzinnige car-control heeft en de sprint in Oudenaarde is wel leuk, ik won in 2015 samen met Stefaan Prinzie het historic gedeelte."

c est bene
zwembaden en wellness

http://www.daviddesign.be
ALV saneren van tanks

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen