× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact

☰ MENU
Verzekeringen Delaere Drakkar Rallysport Toyota Celica http://www.daviddesign.be MR Solar

23-02-2018

2018 - Bianca Boddaert verder met Ford Fiesta R1

2018 - Bianca Boddaert verder met Ford Fiesta R1 2018 - Bianca Boddaert verder met Ford Fiesta R1

Na een woelig seizoen 2017 waar niet alles volgens plan liep werd er door Bianca Boddaert lang getwijfeld of ze nog zou rijden. Uiteindelijk werd op het laatste moment de knoop doorgehakt en zien we Bianca terug aan het stuur van haar Ford Fiesta R1.

"We gaan dit jaar zeker aan de start komen van 4 VAS wedstrijden, opwarmen in de Sprint van Moorslede om daarna de Rally van de ORC, Wervik en Staden te rijden. Afhankelijk van hoe alles verloopt en de drukte in mijn agenda zullen er nog meer wedstrijden gereden worden. Om onze hobby plezant maar toch veilig te houden (lacht) werd er gekozen voor co -piloten met ervaring en funfactor."

In Moorslede zal Kurt Ghekiere de nota's voor zich nemen en vanaf ORC zal Michelle Demeestere in het co zitje plaats nemen. De wagen is nog steeds de Fiesta R1 die voorzien is van een nieuwe livery maar waar er voor de rest geen veranderingen aan zijn.

"Mijn ambitie? Ons vooral amuseren, bij leren en hopen dat we de wedstrijden kunen uit rijden. Natuurlijk hebben we alles te danken aan onze sponsors: Erova.be, Comtex, Poly-creation.eu, Bcool Technics, Publi X en Dakwerken Angelo." besluit Bianca.

Verzekeringen Delaere
Drakkar Rallysport Toyota Celica

http://www.daviddesign.be
MR Solar

Trefwoord(en)

Verwante artikelen