× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact

☰ MENU
Drakkar Rallysport Toyota Celica Verzekeringen Delaere http://www.daviddesign.be MR Solar

21-02-2018

2018 - Vincent Verschueren verder met GoDrive Skoda Fabia R5 in BRC

2018 - Vincent Verschueren verder met GoDrive Skoda Fabia R5 in BRC 2018 - Vincent Verschueren verder met GoDrive Skoda Fabia R5 in BRC 2018 - Vincent Verschueren verder met GoDrive Skoda Fabia R5 in BRC

Bij Bavaria Motors in Harelbeke werden deze avond de nieuwe kleuren voorgesteld van de GoDrive Skoda Fabia R5 van kampioen Vincent Verschueren.

Samen met co Veronique Hostens en het GoDrive team van Gaby Goudezeune zullen Vincent en Veronique opnieuw een gooi doen naar de Belgische titel. "Als kind droomde ik ervan om ooit eens de Condroz te rijden met een Super 2000, dus onze droom kan niet meer stuk." aldus Vincent die zelf instond voor het ontwerp van de livery van de Fabia.

"Net voor de Condroz vorig jaar werd ik ziek, maar ik heb er alles aan gedaan om in die auto te zitten." vertelde Veronique. "Ik was al zeker van de titel als co, maar ik voelde me pas kampioen als mijn piloot en het team ook kampioen werden. Ik wil iedereen van GoDrive nog eens bedanken, want iedereen doet dit na hun uren..."

De matzwarte Fabia zullen we in 8 van de 9 BRC wedstrijden aan de start zien. Welke wedstrijden er zullen genomineerd worden is nog niet beslist, Vincent is wel al zeker dat hij in Ieper zal rijden voor de punten van het kampioenschap.

Drakkar Rallysport Toyota Celica
Verzekeringen Delaere

http://www.daviddesign.be
MR Solar

Trefwoord(en)

Verwante artikelen